uitzendbureaus Nederland

Uitzendbureaus dé plaats om aan werk te komen

Als je zonder werk zit is het inschrijven bij verschillende uitzendbureaus een goede stap om weer aan het werk te komen. Het beste kun je er een dag voor uit trekken om bij verschillende uitzendbureaus langs te gaan om je in te schrijven. Je kunt het best bij zo veel mogelijk verschillende uitzendbureaus ingeschreven staan zodat de kans op werk groter wordt. Naast het inschrijven bij uitzendbureaus kun je jezelf ook inschrijven bij online vacaturebanken.

Het volgende kun je het beste mee nemen voor een inschrijving bij een uitzendbureau:

  • Geldig paspoort of gemeentelijke identiteitskaart
  • Curriculum vitae (C.V.)
  • Kopieën van behaalde diploma’s, certificaten of getuigschriften
  • Je bankpasje voor het doorgeven van je rekeningnummer

Ben je eenmaal ingeschreven bij verschillende uitzendbureaus dan kan het zo zijn dat je binnen korte tijd werk hebt. Mocht dit nou niet zo zijn ga dan na een tijdje weer even langs bij de uitzendbureaus om te vragen of ze al iets voor je hebben. Dit werkt vaak erg goed daar je zo laat zien dat je erg graag aan het werk wilt.

Met het werken via een uitzendbureau heb je een voordeel dat je snel van baan kan wisselen als je een beter aanbod krijgt. Dit kan natuurlijk ook een nadeel zijn doordat een werkgever jou ook makkelijk op straat kan zetten. Werk je echter langere tijd voor een uitzendbureau en doe je goed je best dan zullen ze er alles aan doen dat jij een vast contract krijgt of een beter betaalde baan.

Een aantal grote uitzendbureaus die waarschijnlijk ook bij jou in de buurt te vinden zijn

(Door op het logo te klikken ga je naar de website van het betreffende uitzendbureau)

 

 

 

 

 

Tempo Team is een uitzendbureau waar je jezelf in kunt schrijven om een baan te vinden in bijna alle sectoren.

 

 

 

 

 

Randstad is op het moment van schrijven de grootste uitzendondernemingen in Nederland. Dit uitzendbureau bestaat al meer dan vijftig jaar. Voor een baan in binnen- of buitenland kun je hier terecht. Natuurlijk kun je via Randstad werken op uitzendbasis maar het is ook mogelijk om een vast contract te krijgen.

 

 

 

 

 

Manpower is te vinden in 82 landen waaronder Nederland. Grote kans dat je de uitzendorganisatie Manpower tegenkomt daar ze 150 kantoren in Nederland hebben. Manpower bemiddelt tussen werknemers en werkgevers in bijna alle beroepen en sectoren.

 

 

 

Uitzendbureau Adecco heeft vacatures en banen voor iedereen. Vast of tijdelijk. Ze werken vanuit de overtuiging dat waardevol werk bijdraagt aan de kwaliteit van het leven.

 

 

 

 

 

Uitzendbureau Startpeople is een groot uitzendbedrijf op het gebied van flexibele arbeid in Europa en biedt vacatures binnen vakgebieden als administratief, techniek, transport, zorg en industrie.

 

 

 

 

 

 

Timing uitzendbureau heeft volop vacatures voor ‘doeners’. Werk op MBO niveau in productie, logistiek, schoonmaak, administratie, callcenter en zorg. Timing heeft 55 vestigingen over geheel Nederland.

 

 

 

 

Uitzendbureau Unique is de specialist voor tijdelijk en vast personeel en heeft een landelijk netwerk van ruim 100 vestigingen. Unique is een uitzendbureau wat zich vooral richt op de office medewerkers. Zowel administratief, commercieel en financieel personeel kan een baan vinden via Unique.

 

Uitzendkrachten en het arbeidscontract

Bij een uitzendbureau heb je te maken met het ABU CAO of NBBU CAO

 

Sta jij al ingeschreven bij verschillende uitzendbureaus, maar lukt het maar niet een de juiste baan te vinden. Dan kan het wellicht een goed idee zijn om jezelf aantrekkelijker te maken op de arbeidsmarkt. Zo word de kans op een baan die bij jou past een stuk groter. Om makkelijker een baan te krijgen is bijvoorbeeld door omscholing of een het volgen van een extra