geld verdienen met internet

Iemand die een beetje creatief is en out of the box kan denken kan via internet een aardig zakcentje verdienen. Dit kan op veel verschillende manieren. Door het schrijven van een tekst over een specifiek onderwerp, door het invullen van enquêtes, door het maken van een eigen website, door het maken van een spelletje of applicatie of door het maken van een origineel filmpje op YouTube.
Creativiteit loont

Het enige wat hier telt is originaliteit en creativiteit. Het YouTube filmpje kan over verschillende onderwerpen gaan. Je kangeld verdienen met internet bijvoorbeeld uitleggen hoe iets werkt, van een trap vernieuwen tot een sjaal breien of van een oude kast opknappen tot een walkthrough van een spelletje. Het is allemaal te vinden op YouTube. Een andere idee is filmpjes maken waarbij jouw talent aan bod komt. Film jezelf terwijl je aan het zingen of dansen bent, terwijl je een tekening maakt of iets anders creatiefs doet. Maak zelf een animatiefilmpje. De mogelijkheden zijn eindeloos. De ene beperking is je fantasie.

Hetzelfde geldt voor het maken van een eigen webpagina. Heb jij iets waar je veel van weet of wat je passie is? Wat is dan mooier dan hierover te bloggen, compleet met plaatjes en foto’s zodat mensen jouw webpagina gaan lezen als een digitaal magazine. Geld kan je verdienen door gebruik te maken van Google Adsense of affiliate marketing. Affiliatie marketing wil zeggen dat je op je webpagina advertenties hebt staan van een bepaald bedrijf zoals bijvoorbeeld bol.com. Wanneer iemand op deze advertentie klikt en ook daadwerkelijk een bestelling plaatst., krijg jij hier een bepaalde vergoeding voor. Natuurlijk kan je hierin nog veel verder gaan. Je kan ook zelf magazines gaan maken en deze verkopen via internet. Zorg dan wel dat je magazines de moeite waard zijn, zodat je lezers ook terugkomen. Dit is vaak niet zo simpel. Achter een magazine in de winkel gaat een hele redactie schuil. Nu moet je zelf aan de slag als schrijfster, fotograaf, grafisch ontwerper en daarnaast moet je ook nog kritisch op jezelf zijn en alles wat niet goed genoeg is naar de prullenbak verwijderen.
Fotograferen en geld verdienen met internet

Ook als fotograaf valt er via internet geld te verdienen. Veel fotografen verdienen amper genoeg om rond te komen. Internet kan helpen om die verdiensten wat op te vijzelen. Schrijf je in bij een stocksite en gebruik dit medium om jezelf te promoten als fotograaf en je foto’s te verkopen. De verdiensten per foto zijn meestal laag, maar je moet het hier dan ook hebben van de hoeveelheid.

Gerelateerde artikelen