Social media miljonair review en ervaring

Dat klinkt mooi, miljonair worden door het gebruik van social media! Dit is mogelijk voor iedereen, dus ook wij zouden met de cursus Social media miljonair, duizenden euro’s kunnen verdienen. In het introductie filmpje worden erg mooie verhalen verteld, wij betwijfelen of deze informatie op waarheid bewust is. Net zoals bij vele online cursussen zijn er van deze cursus ook nog maar een beperkt aantal beschikbaar, erg jammer dat dit maar bij weinig cursussen daadwerkelijk zo is.

Verder zul je in het introductie filmpje nog erg veel verkooppraatjes horen die je kunt geloven of niet. Aangezien deze social media miljonair review en ervaringverkooppraatjes verder geen toegevoegde waarde hebben en in onze ogen zwaar irritant zijn kun je het best deze onzin weg klikken. Weg klikken? Yes, klik het hele scherm weg! Je zult zien dat het scherm niet weggaat en dat er een pop-up venster geopend wordt. Nu kun je besluiten om toch nog op de pagina te blijven. Je zult zien en horen dat je de grootste fout van je leven zult begaan als je de cursus niet aan zult schaffen en nog veel verkooppraatjes. Echter wat je bereikt hebt met het weg klikken van het eerste filmpje is dat je € 20,00 hebt bespaard, je kunt nu de cursus Social media miljonair met € 20,00 korting kopen!

Al met al ziet het er in onze ogen erg goedkoop en nep uit. Maar de verkopers geven een niet goed geld garantie dus er zou toch ergens iets van de praatjes moeten kloppen. Samen met het feit dat we bekend zijn met een ander product van deze verkopers wat erg goed werkt en waar goede service voor gegeven wordt, zijn wij ondanks de in onze ogen loze verkooppraatjes toch benieuwd wat je kunt bereiken met de cursus Social media miljonair. Wij hebben dan ook deze cursus aangeschaft met natuurlijk de € 20,00 korting, voor een totaal bedrag van ‘maar’ €37,- .

We hebben Social media miljonair gekocht!

Na het betalen van de €37,- komen wij in het leden gedeelte van Social media miljonair. Normaal gesproken zul je erg enthousiast zijn als je begint met een cursus die geld op kan leveren, wij waren dan ook enthousiast echter was dit maar voor korte duur. Het eerste filmpje wat je te zien krijgt in het leden gedeelte is namelijk weer zo’n irritant verkoop filmpje. Deze keer willen ze dat we een product aanschaffen die het geld verdienen een stuk makkelijker zal gaan maken. Door de aanschaf van een product van €127,00! Het product bestaat uit 120 Facebook pagina’s van goede kwaliteit,11.000 foto’s/afbeeldingen en 2300 YouTube URL’s.

Daar wij niet weten waar dit heen gaat en het bedrag nogal hoog is besluiten wij om deze keer de verkooppraatjes te laten voor wat ze zijn en kopen dus niet dit pakket voor €127,-. Later zullen wij altijd nog kunnen oordelen of we dit echt nodig hebben om geld te verdienen. We klikken dus op de link dat we verder willen met de cursus zonder aankoop. Tot onze verbazing gaan we verder met nog een verkoopfilmpje! Dit keer willen de heren €76,00 van ons voor een ‘Geld Buddy’ + software installatie. Deze ‘Geld Buddy’ zal een persoon zijn die veel ervaring heeft met online geld verdienen. Door het bedrag te betalen zal hij je helpen waar hij kan. Tevens zal de software die je juist hebt gekocht door hem geïnstalleerd worden. Je kunt er trouwens ook voor kiezen om alleen de ‘Geld Buddy’ te nemen voor €47,00.

Wij zijn erg verrast dat er geprobeerd word om ons zoveel aan te smeren na de aankoop van een product. In onze ogen zou het een stuk netter zijn om dit direct te vermelden voor de aankoop. Echter zal dit er wellicht voor zorgen dat er minder mensen overgaan tot aankoop. Wij hebben deze keer er wederom voor gekozen om niet in te gaan op het aanbod en klikte dan ook op de link verder, die overigens pas zichtbaar wordt na het kijken naar het verkoopfilmpje.

Het moet niet gekker worden het derde filmpje is wederom een verkoopfilmpje! Deze keer voor een grafisch pakket voor €29,-. We bedanken de heren van Social media miljonair dan ook ‘vriendelijk’ voor het verdoen van onze tijd, door het ‘verplicht’ kijken naar hun inmiddels ziekmakende verkooppraatjes. Na het verlopen van het verkoopfilmpje kunnen we eindelijk door naar de cursus of het leden gedeelte zelf.

Social media miljonair ervaring

Dat wij niet gecharmeerd zijn van de verkoop manier van deze heren die Social media miljonair verkopen mogen nu duidelijk zijn. Echter zegt deze manier van verkopen nog niets over het daadwerkelijke product, waar het ons natuurlijk om te doen is. Daar wij zelf aardig op de hoogte zijn van diverse manieren om online geld te verdienen, zullen wij hierover een stuk meer weten en zo een voorsprong hebben op de gemiddelde persoon die deze cursus zal aankopen. Daarom hebben we besloten om de geld verdien cursussen niet meer zelf te testen, maar dit te laten doen door iemand die weinig ervaring heeft met online geld verdienen. Op deze manier krijg jij in onze ogen een beter inzicht of deze cursus iets is voor iemand zonder ervaring.

Het Social media miljonair testverslag

Om direct met de deur in huis te vallen: Ja, je kunt geld verdienen met deze software! Echter zal je aan het begin wel het nodig uit moeten zoeken om de software te gebruiken. Het is ons ook duidelijk geworden waarom er installatie hulp aangeboden wordt, als leek is dit een goede extra service om snel van start te kunnen met geld verdienen.

Heb je de software eenmaal draaien en heb je verschillende Facebook pagina’s, dan kan het geld verdienen beginnen. Het was voor ons verrassend hoe je op deze manier geld kunt verdienen. Als je alles op gezet hebt, kun je inderdaad zonder veel inzet geld verdienen. Het is echter wel zo dat je inkomsten sterk zullen stijgen als je er meer tijd in zal gaan stoppen. Wil je op een prettige manier geld verdienen via het internet, dan is deze cursus een leuke optie.

Gerelateerde artikelen