geld verdienen met sms

Zoek je een manier om vrij gemakkelijk geld te verdienen?
Probeer het eens met je eigen SMS dienst.
Geld verdienen met sms is misschien niet zo’n bekende manier, maar het is er wel één die wel degelijk blijkt te werken. En het is echt niet zo moeilijk als je denkt.

Wat heb je nodig om geld te verdienen met sms

Het enige wat er voor nodig is om geld te verdienen met SMS is een eigen SMS dienst.geld verdienen met sms
Hieraan moet je natuurlijk wel een invulling geven. Je kunt adviezen verkopen of informatie op allerlei gebied. Wees creatief en bedenk je eigen advies- of info-idee en begin met geld verdienen met sms.

Hoe verdien je geld met SMS

Maar SMSjes sturen kost toch alleen maar geld? Hoe kun je daar nu geld mee verdienen, zul je nu wel denken. Het antwoord is eenvoudig: Je klanten betalen een bepaald bedrag voor elke SMS die ze ontvangen, bijvoorbeeld 70 cent. Hoe meer klanten jouw SMS dienst willen afnemen, hoe meer je verdient.

Wat kost het je

Je kunt natuurlijk niet helemaal gratis SMSen. Er zijn echter vele bedrijven die je aanbieden om zeer snel en voordelig SMS berichten te verzenden. Doordat de verzendkosten per bericht laag zijn, gemiddeld 8 cent, kun je per bericht veel geld overhouden.
(rekenvoorbeeld: 70-8=62 cent)

Hoe zet je een SMS dienst op

Een site waar je een professionele SMS dienst kunt opzetten is www.messagebird.com.
Een ander voorbeeld, iets minder professioneel, is www.redmessage.nl.
Maar er zijn er nog veel meer.

Waar je verder aan denken moet als je geld wilt verdienen met SMS

Een belangrijke eigenschap die je nodig hebt als je op deze manier geld wilt gaan verdienen is geduld. Het duurt namelijk een tijdje voordat je genoeg klanten hebt om er financieel op vooruit te gaan. Denk niet te snel dat het niet werkt, hierbij geldt echt dat geduld lonend is.
Wat ook wel belangrijk is om te weten is dat je met bepaalde regels te maken krijgt. Die kom je waarschijnlijk wel tegen op de site van het bedrijf waar je je SMS dienst begint. Er zijn regels in verband met het ongewild versturen van SMS berichten en regels in verband met spam. Op www.payinfo.nl vind je meer informatie.

Wil jij meer te weten komen over verschillende manieren van geld verdienen? Lees dan eens: geld verdienen.