geld verdienen op internet forum

Wanneer je geld wilt verdienen op internet, zijn er diverse forums waarop je terecht kan voor tips en advies. Dezegeld verdienen op internet forum tips komen van de diverse gebruikers, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste mogelijkheden. Verder kunnen er ervaringen worden uitgewisseld en kan je elkaar aanmoedigen. Genoeg redenen dus om je eens verder te verdiepen in de verschillende internetforums over geld verdienen.

Verschillende internetforums over geld verdienen

Www.geldverdienenopinternetforum.nl Dit is één van de forums op internet over geld verdienen. Natuurlijk is het ook hier zo dat er niet alleen mensen te vinden zijn die graag geld willen verdienen met internet, maar ook mensen die graag geld willen verdienen aan de mensen die graag geld willen verdienen op internet. Ga dus niet in op informatie waarvoor je moet betalen of websites waarvoor inschrijfgeld noodzakelijk is. Hier verdien je niets aan, dit kost alleen maar geld. De enige die hier beter van worden zijn de aanbieders.
http://geldverdieneninternet.123forum.nl/ Dit is de voorganger van het bovenstaande forum. Het forum is nog wel te vinden op internet, maar de laatste berichten dateren uit 2012. Achterhaalde informatie dus, op een forum wat allang gesloten, maar nog steeds in de lucht is.

http://www.verdienonlinegeldforum.com/ Op dit forum wordt aardig wat informatie geboden voor beginners. Het lijkt erop dat de beheerders de touwtjes strak in handen houden. Hier zijn minder profiteurs actief en er wordt aardig wat basisinformatie op een overzichtelijke manier aangeboden.

Geld verdienen met het opzetten van een internetforum

Het is ook mogelijk om zelf een forum op te zetten en hiermee geld te verdienen. Populaire forums trekken veel bezoekers en bieden dus veel advertentiemogelijkheden, bovendien zorgt veel verkeer en het posten van veel nieuwe berichten voor een hoge ranking in de zoekmachines. Het is dus wel zaak dat je forum interessant genoeg is en veel bezoekers trekt. Wanneer je dit voor elkaar hebt gekregen kan je via affiliate geld verdienen. Bij zeer goed lopende forums is het ook mogelijk om meer functionaliteit en informatie te bieden aan premium members. Deze premium members moeten hier dan een bepaald bedrag per jaar voor betalen. Zorg dan wel dat je ze voor dat bedrag genoeg extra’s kan bieden.

Softwarepakketten voor het opzetten van een internetforum

Wanneer je een forum op wil zetten, doe je dit het beste via een simpele structuur. Er zijn verschillende softwarepakketten op de markt waarmee je een internetforum kan maken.

Verschillende softwarepakketten:

PhpBB – dit is een gratis softwarepakket waarmee je met enige kennis van zaken snel uit de voeten kan.
Vbulletin – dit is uitgebreider en gebruiksvriendelijker dan PhpBB, maar er zitten wel kosten aan verbonden.
WordPress – dit is een gratis softwarepakket en vooral interessant wanneer je ook blogberichten aan je internetforum wil kunnen toevoegen.
Discourse – gratis softwarepakket zolang je geen eigen serverruimte hoeft te installeren. Wanneer dit wel nodig is, moet er betaald worden.

Kleinere, minder bekende gratis softwarepakketten: MyBB, YaBB, Simple Machines Forum.
Actieforum – wanneer je even wil uitproberen of een forum opzetten iets voor jou is, kan je dit doen via www.Actieforum.com. De verdiensten op de forums die je hiermee maakt, zijn niet voor jezelf, maar voor actieforum. Het is dus geen manier om simpel geld te verdienen, maar misschien wel handig wanneer je het concept even wil uitproberen.

Gerelateerde artikelen