geld verdienen met autoreclame

Als jij een nette representatieve auto hebt kun je ook eens na gaan denken om geld te gaan verdienen door middel van autoreclame. Het maakt niet uit of je nu een drukke baan hebt of dat je een student bent die voortdurend heen en weer moet rijden want het is voor iedereen met een nette auto mogelijk om autoreclame te laten plaatsen. Je kunt hier zelfs vergoedingen van €240 per maand aan krijgen en dit is natuurlijk erg gunstig omdat je hierdoor de kosten van je auto eigenlijk niet betaald en dat terwijl je eigenlijk geen werk eraan hebt. Op die manier word je auto in plaats van een kostenpost een inkomstenbron.
Geld verdienen met autoreclame kun je op diverse plaatsen

Je kunt op veel verschillende plaatsen op je auto de reclame laten plaatsen, zo kun je op de motorkap, zijkant, ramen, spiegels of kofferbak een reclametekst of afbeelding van een bedrijf laten plaatsen. Je kunt vaak zelf kiezen op welke plaatsen je de reclame laat plaatsen en de vergoeding hangt af van de hoeveelheid reclame die er op de auto staat. Het enige wat jou taak is, om er voor te zorgen dat je auto op tijd schoon gemaakt en gewassen wordt zodat de reclametekst of de reclame afbeelding ten aller tijde goed zichtbaar blijft en de auto er dus ook netjes en representatief eruit blijft zien.

auto check

Bij de volgende websites is het mogelijk om geld te verdienen met autoreclame:

http://www.cashcar.nl

http://www.reclamerijdennederland.nl

Er zijn ook bedrijven die vragen bemiddelingskosten maar dit is echter een oplichting en zonde van je geld aangezien je jezelf op geld verdienen met autoreclameinternet kunt aanmelden zonder kosten. Er zijn veel verschillende sites waarop je jezelf kunt aanmelden. Deze site zetten jou gegevens dan in een bestand waar bedrijven dan tussen kunnen zoeken. Mocht een bedrijf jou en jouw auto geschikt vinden, dan zul je hier bericht van krijgen en bij overeenkomst zal er reclame aangebracht worden. Als de campagne voorbij is zal de reclame ook weer van je auto af gehaald worden.

Gerelateerde artikelen