Geld verdienen met handel: alle belangrijke informatie

Geld verdienen met handelen kan een erg leuke bezigheid zijn, die ook nog eens veel geld op kan leveren.. Mensen handelen al voor erg lange tijd en het is dan ook een erg belangrijk begrip uit de geschiedenis. Door het verhandelen van producten kwamen mensen er achter dat ze niet alleen op de wereld waren, zodat verschillende culturen met elkaar in contact kwamen.

Echter is er in de loop der tijd erg veel veranderd  met de manier waarop men met elkaar handelt. Dit komt door nieuwe technologie waardoor mensen makkelijker met elkaar in contact kunnen komen. Op deze manier is het voor iedereen goed mogelijk om geld te verdienen met handelen. Op deze pagina zul je dan ook manieren vinden om hedendaags succesvol te worden in handelen.

geld verdienen met handel

Hoe te beginnen met handelen

Als jij dit aan het lezen bent dan ben je al goed op weg. Het is namelijk erg belangrijk om je eerst goed te informeren over handelen zodat je direct goed van start gaat. Door goed van start te gaan met handelen zul je het een stuk leuker vinden en sneller er mee door gaan zodat jij een succesvol handelaar kunt worden.
Naast het lezen van deze informatie is het erg belangrijk om ook te weten waar je in gaat handelen. Zorg er dan ook voor dat je goed geïnformeerd bent over het geen waar jij in wilt gaan handelen. Een van de belangrijkste dingen is weten waar een goede markt voor is en wat de verkoop prijzen zijn binnen deze markt. Het is dan ook makkelijk om eerst te beginnen met handel waar je veel vanaf weet doordat je bijvoorbeeld een hobby hebt of zelf veel van een product af weet.

Wat is goede handel

Als je zo snel niet kunt bedenken in welk product jij wilt gaan handelen, dan kun je ook denken wat jij graag zou willen hebben en wat mensen om jou heen graag zouden willen hebben. Zo kun je via internet op zoek naar deze producten om te kijken wat het aanbod is en natuurlijk de vraag naar het product. Zorg er voor dat je goed op de hoogte bent van de verkoopprijzen en of de producten vaak 2ehands aangeboden worden. Zo weet je binnen korte tijd waar je het product het goedkoopst kunt kopen en wat de gemiddelde verkoopprijs is.

Goede handel wil natuurlijk iedereen, het is echter niet altijd even makkelijk om te weten wat nu goede handel is en wat niet. Door regelmatig de online marktplaatsen in de gaten te houden, zul je na loop van tijd in kunnen zien welke producten snel van de hand gaan en waar dus veel animo voor is. Als je goed oplet op de online marktplaatsen, kun je ook zien wat de handelaren zijn. Dit zijn vaak de mensen die meerdere producten verkopen en al langere tijd actief zijn op de onlinemarktplaatsen. Door hun profiel te bekijken kun je zien dat ze meerdere advertenties actief hebben en vaak voldoende producten op voorraad hebben.

Natuurlijk is het niet altijd handig om andere handelaren te ‘kopiëren’, maar je kunt zo wel een goed idee krijgen wat op dat moment goede handel is.

Het inkopen van handel

Nu je weet welk product of welke producten jij graag wilt gaan verkopen is het zaak om deze goedkoop in te kopen. Dit is natuurlijk erg belangrijk om zo veel mogelijk winst te maken en om je handel snel ‘kwijt te raken’. Door het gebruik van internet kun jij wereldwijd handel in kopen, maak hier dan ook zeker gebruik van. Op websites zoals http://www.alibaba.com kun je grote aanbieders van producten vinden wereldwijd. Hou er wel rekening mee dat je producten koopt wat niet namaak is, hier kun je namelijk grote problemen mee krijgen als je ze importeert of verkoopt. Ook is het vaak een stuk voordeliger om meerdere producten in te kopen van het zelfde soort. Wees er dan wel zo zeker mogelijk van dat er voldoende vraag is naar het product.

Handel inkopen op rommelmarkten

Naast het inkopen van producten via het internet kun je het ook dichter bij huis zoeken. Er zijn door het land heen diverse rommelmarkten. Hier kun je vaak producten vinden die goedkoper aangeboden worden en anders kun je makkelijk onderhandelen over de prijs. Vaak helpt het als je tegen het eind van de markt langs gaat om koopjes op te pikken, mensen willen liever met zo min mogelijk spullen weer naar huis. Ben je echter opzoek naar een specifiek product dan is vroeg in de ochtend komen weer beter. Wat wel handig is om mee te nemen is en telefoon met internet, zo kun je snel product onderzoek doen op internet. Door te kijken voor wat voor bedragen deze producten aangeboden worden kun jij snel berekenen voor hoeveel jij het product wil kopen.

Inkopen bij kringloopwinkel

Een andere plaats waar je goedkoop spullen kunt kopen zijn kringloopwinkels. Of dit nu zo ethisch is moet je natuurlijk zelf bepalen. Daar spullen vaak gratis naar kringloopwinkels worden gebracht zijn deze vaak erg laag geprijsd om de medemens te helpen. Echter heb je op het moment geen werk  of heb je niet zo veel te besteden, dan wordt je natuurlijk wel geholpen door deze goedkope producten en dienen ze voor het doel ze gebracht zijn. Maak je gebruik van de goedkope spullen bij kringloopwinkels om deze met winst door te verkopen, denk dan ook eens aan deze winkels als je handel over hebt. Het zal altijd wel eens gebeuren dat je handel niet of moeilijk verkocht krijgt, je kunt er dan ook aan denken om deze te schenken aan een kringloopwinkel.

Inkopen bij openbare verkopen of faillissement verkopen

Door de economische crisis zijn er steeds meer mensen in moeilijkheden. Met als gevolg dat er steeds vaker faillissement verkopen zijn. Dit zijn dan ook goede plaatsen om goedkoop aan spullen te komen. Je kunt denken dat dit een nare manier is om geld te verdienen, hier geef ik je dan ook gelijk in, door iemand anders ellende je brood te verdienen moet je maar net liggen. Maar aan de andere kant is het natuurlijk zo dat jij er niets aan kunt doen. De mensen zitten eenmaal in de ellende of jij die spullen nu opkoopt of niet. Het is zelfs zo dat je ze een beetje kan helpen, hoe gek dit ook klinkt. Doordat jij mee gaat bieden op spullen zullen deze meer opbrengen waardoor er meer schulden afgelost kunnen worden. De mensen krijgen dus tenminste wel meer voor hun spullen en gaan ze niet geheel voor een appel en een ei weg. Ben je nu één van de weinige bij zo een openbare verkoop en kun je spullen kopen voor een appel en een ei om er daarna veel winst op te maken. Denk dan ook eens aan de mensen die zo in de ellende zitten dat hun spullen openbaar verkocht worden. Een contant bedrag in de hand als gift kan deze mensen enorm helpen of een product terug ‘lenen’ waar emotionele waarde aan zit, word vaak ook erg gewaardeerd. Op zo een manier kun jij toch veel winst maken maar help je tevens je medemens een beetje.

Hoeveel geld heb je nodig voor handel

Eigenlijk heb je niet eens zo veel geld nodig om te beginnen met handelen. Natuurlijk helpt het als je direct grote orders kunt plaatsen om producten zo goedkoop mogelijk in te kopen. Maar heb je nu nog geen beginkapitaal of maar weinig, dan kun je ook beginnen met handelen door spullen te verkopen die je al hebt. Loop je huis eens door en kijk naar spullen die je eigenlijk nooit gebruikt. Door deze spullen te verkopen verdien je niet alleen geld maar je weet ook direct of er markt is voor deze spullen. Tevens is het natuurlijk mooi meegenomen dat je huis een stuk opgeruimder is en dat je meer plaats hebt voor andere spullen om op te slaan voor de verkoop. Ook kun je spullen verkopen die je nog wel gebruikt, door hier winst op te maken kun jij beter kopen. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk je fiets of auto passief te koop zetten met een leuke winst. Door te adverteren op gratis mediums/verkoopplaatsen kost je dit geen geld en is het meegenomen als je een verkoop realiseert.

Op welke plaats ga jij verkopen?

Natuurlijk wil je jouw te verkopen producten aan zo veel mogelijk mensen tonen. Door gebruik te maken van internet kan dit op een geld verdienen met marktplaatsmakkelijke manier. Echter heb je op internet vaak veel concurrentie, zorg er dan ook voor dat jouw prijzen aan de lage kant zijn. Vaak kun je er namelijk beter voor kiezen om de winstmarge lager te houden, om zo een stuk meer verkopen te realiseren.

Door advertenties te plaatsen op diverse online marktplaatsen zoals http://www.marktplaats.nl en http://www.ebay.nl bereik je een grote hoeveelheid mensen. Ook kun je er voor kiezen om een eigen website te nemen om er zo voor te zorgen dat er meer mensen terug komen bij je, om spullen te kopen. Tevens zorgt een eigen website voor meer vertrouwen bij de consument en zul je veel meer bij verkopen hebben. Verder kun je eigenlijk op diverse grote websites adverteren die veel bezoekers hebben, het liefst wel bezoekers die wellicht belang hebben bij de producten die jij verkoopt. Naast het verkopen online kun je natuurlijk ook op markten gaan staan. Hier is de concurrentie vaak een stuk lager waardoor je meer winst kan maken, echter is het publiek ook een stuk kleiner dan op internet.

Handel tips!

Probeer je handel zo snel mogelijk te verkopen met winst
Beter iets goedkoper verkopen dan er lang mee blijven zitten. Zo kun je snel weer nieuwe handel inkopen. Vooral als je ene grote partij hebt van bepaalde goederen dat wil je ze zo snel mogelijk weer weg hebben. Door de prijzen wat lager te maken zul je zien dat de verkopen ook een stuk sneller gaan.

Neem een auto waar veel in kan
Door een een auto te nemen met veel laadruimte kun je meer spullen in 1 keer ophalen. Zorg er tevens voor dat deze op diesel of gas rijdt, zo ben je minder geld kwijt aan vervoer. Ook kun je natuurlijk een fietskar nemen om geen geld kwijt te zijn aan transport. Dit heeft echter alleen nut als je spullen ophaalt of wegbrengt bij jou in de buurt.

Zorg dat je altijd internet hebt
Je weet nooit wanneer je goede handel kunt opkopen. Zorg er dan ook voor dat je altijd een telefoon bij je hebt met internet. Zo kun je snel nakijken wat de waarde is van een bepaald product.

Sta bekend als handelaar
Door zo veel mogelijk mensen te laten weten dat je een handelaar bent zal je netwerk steeds groter worden. Dit kan makkelijk zijn om spullen te verkopen maar ook om in te kopen. Als mensen met handel zitten zullen ze eerder contact met je op nemen.
Help mede handelaren
Door producten soms met een kleine marge door te stoten naar een andere handelaar ben je niet alleen snel je producten kwijt, je kunt dan ook in grotere getallen inkopen waardoor de inkoop prijzen lager worden. Ook kun je zo zelf weer aan nieuwe handel komen als de ander met spullen zit of aan jou denkt als hij een grote partij kan inkopen. Door op zo’n manier samen te werken kun je er beide beter van worden.

De beste manier om online een inkomen te genereren

Eén van de beste manieren om een inkomen of extra inkomen te verdienen is door het promoten van digitale producten van anderen. Hierdoor heb je geen klantenservice, je hoeft geen bedrijf te hebben en de winstmarges zijn zeer hoog.

Schrijf je in op de volgende pagina voor tips over hoe dit precies werkt:

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Verdienen


Gerelateerde artikelen