Medische onderzoeken voor geld: alle belangrijke info

Medische onderzoeken voor geld  zijn erg populair. Het is dan ook één van de makkelijke, leuke en vaak snelle manier van geld verdienen is het deelnemen aan een medisch onderzoek. Iedereen kan het of je nou ziek of gezond bent, arm of rijk , gediplomeerd of niet voor iedereen is er wel een medische onderzoek waaraan je kunt deelnemen. Voor de meeste onderzoeken moet je echter wel 18 jaar of ouder zijn. De specifieke toelatingseisen staan bij het onderzoek waaraan je mee wil doen.

medische onderzoeken voor geld

Hoe kun je deelnemen aan zo’n medische onderzoek?

Je kunt in de krant kijken, hier staan regelmatig onderzoeken in maar de makkelijkste manier is toch om op internet te kijken. Websites waarop de onderzoeken staan zijn bijvoorbeeld

Op deze websites staat vaak alle informatie die je nodig bent, de verdiensten, toelatingseisen en uiteraard wat er onderzocht word.

Risico’s van betaalde onderzoeken

Over het algemeen zijn er niet veel risico’s, de medicijnen die getest worden zijn al meerdere malen onderzocht en er word natuurlijk niet zomaar iets bij je ingebracht als ze nog niet weten wat de uitwerking ervan is. Je word voortdurend in de gaten gehouden en er word dagelijks bloed afgenomen om te kijken of alles gaat zoals gepland. Mocht je je even wat minder goed voelen staan er direct artsen klaar om je van top tot teen te controleren. Het kan nog wel eens voor komen dat je lichte klachten krijgt zoals hoofdpijn, diarree, buikpijn deze zijn wel vervelend maar niet levensbedreigend.

Wat verdien je als proefpersoon?

De verdiensten van de onderzoek hangt af van bepaalde factoren zoals de duur van het onderzoek of hoe zwaar het is.
Het kan tussen de 100 en de 5000 euro opleveren bruto en je krijgt ook 19 cent per kilometer vergoed. Rechten die je hebt als proefpersoon? Als proefpersoon teken je een contract waarin staat dat het onderzoekscentrum niet verantwoordelijk word gehouden voor mogelijke schade die geleden word. Mocht je halverwege het onderzoek toch willen stoppen mag dit altijd je krijgt dan gewoon de vergoeding voor de dagen die je in de kliniek bent geweest. Het is in de wet beschreven dat je maar één keer in de 3 maanden mee mag doen aan zo’n onderzoek.

Ervaring medische onderzoeken voor geld

Zelf heb ik meegedaan aan een onderzoek naar verminderde vruchtbaarheid voor vrouwen. Ik zat in een leuke groep gezellige meiden en het was voor mij dus meer een leuk weekend weg dan dat het een middel was om je geld te verdienen. Het onderzoek leverde mij bijna 3000 euro op en hiervoor moest ik 2 keer een weekendje daar door brengen.

Ik werd om vaste tijden gewekt en je begint je dag met ontbijt in eetzaal als het ontbijt op is word je op nummer opgeroepen om bloed te komen prikken als dit gebeurt was hadden we even tijd voor onszelf en konden we tv kijken, spelletjes spelen, boek lezen, internetten ze hebben van alles om je niet te hoeven te vervelen. Om 12 uur begint de lunch hiervoor moet je weer naar de eetzaal en na de lunch is het gebruikelijke bloedprikken weer gevolgd door weer wat vrij tijd.

Half 4 kreeg je 2 stuks fruit aan geboden een banaan, sinaasappel, appel, peer of mandarijn. Het avond eten is tegen half 6 en konden we kiezen uit 2 maaltijden wat ik overigens goed te eten vond! Rond 8 uur komt was er nog een snack ronde met een koekje of chips. Na de snack kun je jezelf even douchen of nog even tv kijken en dan gaan de meesten naar bed. Kortom al bij al was het relatief makkelijk geld verdienen.

De beste manier om online een inkomen te genereren

Eén van de beste manieren om een inkomen of extra inkomen te verdienen is door het promoten van digitale producten van anderen. Hierdoor heb je geen klantenservice, je hoeft geen bedrijf te hebben en de winstmarges zijn zeer hoog.

Schrijf je in op de volgende pagina voor tips over hoe dit precies werkt:

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Verdienen


Gerelateerde artikelen