snel geld nodig zonder toetsing

BKR is een afkorting die staat voor Bureau Krediet Registratie. Iedereen die een een BKR notering heeft wordt gezien als niet krediet waardig en met deze status is het zeer lastig om geld te lenen. Een BKR notering blijft ook nog eens vijf jaar staan en in die tijd kan je financiële kredietwaardigheid best verbeterd zijn, maar daar hebben de meeste lening aanbieders geen boodschap aan.

Welke mogelijkheden zijn er?

  • Een minilening kan je altijd afsluiten zonder toetsing. Dus wanneer je slechts €500,= nodig hebt, sluit dan een minilening af. snel geld lenen zonder toetsing bkrHoud er wel rekening dat je een minirekening binnen een maand moet terugbetalen en dat er hoge rentepercentages worden berekend.

  • Bezoek een pandjeshuis. Hier geef je een waardevol voorwerp af als onderpand en in ruil hiervoor krijg je een bepaald bedrag. Er zijn pandjeshuizen in Amsterdam, Enschede, Almelo, Hengelo, Arnhem, Utrecht, Leiden, Apeldoorn, Delft, Den Haag, enz.. Kortom: vrijwel alle grote steden kennen een pandjeshuis of met een ander woord stadsbank.

  • Bedenk altijd of je het geld wel daadwerkelijk nodig hebt en zo ja probeer dan eerst om bij vrienden, familie of kennissen te lenen. Bedragen boven de €500,= lenen zonder toetsing is nu eenmaal een dure aangelegenheid en het is nooit verstandig om het ene gat met het andere te dichten.

  • Wees gewoon eerlijk en vertel dat je een BKR registratie hebt. Soms is het mogelijk om een hypotheek of lening af te sluiten ondanks een BKR registratie. Helaas is het dan wel zo dat er zeer hoge rentepercentages worden berekend. Dit omdat de geldverstrekker te maken heeft met een hoger risico. Ook wordt je kredietwaardigheid uitgebreid gecheckt en bij twijfel gaat de lening niet door.
 • Wanneer je een regelmatig inkomen hebt, kan je er ook voor kiezen om rood te staan op de bank. Vaak is dit wel mogelijk en via internet kan je de ruimte om rood te staan eventueel nog verhogen.

 • Is de vijf jaar dat de BKR notering blijft staan bijna afgelopen? Vraag je dan eens af of je de koop niet nog even kan uitstellen totdat de notering verdwenen is. Dit zal je in ieder geval een veel goedkopere lening opleveren.

 • Voor studenten bestaat er nog de mogelijkheid om te lenen via de IB-groep. Dit wil zeggen dat je maandelijks een bedrag ontvangt (aanvullende studiefinanciering), dus geen groot bedrag in één keer. Dit is de goedkoopste manier van geld lenen, maar alleen mogelijk voor studenten.

 • Krediet aanvragen bij een buitenlandse bank. Deze banken controleren meestal niet of je een BKR notering hebt, maar ze checken en dubbelchecken je kredietwaardigheid. Je moet er dan wel vrij zeker van zijn, dat je ondanks je notering voldoende kredietwaardig bent om de toetsing te doorstaan.
Check altijd de kredietverstrekker

Het is wel verstandig om even te kijken met wie je in zee gaat, sommige kredietverstrekkers die geen BKR toetsing doen, hebben

Snel geld nodig zonder toetsing
Snel geld nodig zonder toetsing

geen vergunning van de Autoriteit Financiële markten. Deze illegale kredietverstrekkers berekenen vaak allerlei extra kosten zoals afsluitkosten, hoge oplopende rentepercentages en verplichte verzekeringen. Daarnaast zijn dergelijke kredietverstrekkers meestal dubieuze figuren die flinke pressiemiddelen kunnen gaan gebruiken wanneer je een achterstand oploopt bij het terugbetalen van de lening. Ga dus niet zo maar ergens een lening aan.