Geld lenen met een BKR-registratie doet u zo!

Een lening afsluiten doet u niet zomaar. U heeft een reden waarom u een bepaalde som geld nodig heeft. Nu is het verstandig om van tevoren goed onderzoek te doen. Als u in het verleden een betaalachterstand heeft gehad, of u heeft deze nog steeds, dan zou het goed kunnen zijn dat u een negatieve BKR-registratie hebt. Dit kan nare gevolgen voor u hebben. Het aanvragen van een lening kan dan net iets minder makkelijk gaan dan u had gehoopt. Hoe lost u dit probleem op? Dat kunt u in deze tekst teruglezen. [Lees meer…]

Lenen met lage rente bij Santander

Deze bank, is opgericht in 1857 in Spanje. Het is de grootste bank in de EU en beursgenoteerd aan de Euronext en NYSE. Sinds 2009 is deze bank gevestigd in Utrecht en draagt in Nederland de naam Santander Consumer Finance Benelux. De bank richt zich vooral op consumentenleningen.

Welke leningen biedt deze bank aan?

Je kunt bij deze bank zowel een persoonlijke lening aanvragen als een doorlopend krediet. Bij de persoonlijke lening ontvang je het aangevraagde bedrag op je rekening tegen een vaste looptijd en vaste rente. De leeftijdcatogerie waarop de deze lening aangevraagd kan worden, ligt tussen de 18- en 65 jaar. Er wordt een toetsing gedaan bij de BKR in Tiel. Bij vroegtijdige aflossing wordt een boete verrekend. Het geld wordt op je eigen rekening gestort. Met een doorlopend krediet kun je (extra) geld opnemen in tijden wanneer het jezelf uitkom. De rente zowel als de looptijd zijn bij het deze leningsvorm variabel. De leeftijd waarop je een leningsvorm met krediet kunt aanvragen, ligt tussen de 18- en 73 jaar. Net als bij de persoonlijke leningsvorm, heeft ook deze lening met krediet een toetsing bij de BKR. Je kunt bij deze vorm van lenen boetevrij vroegtijdig aflossen. De betaalkaart die gekoppeld is aan deze lening, kun je wereldwijd gebruiken. Wil je een lening van deze bank gebruiken voor het opknappen van je woning? Dan is de rente van die lening fiscaal aftrekbaar.

Waarom kun je bij deze bank goedkoper lenen?

Je leent over het algemeen voordeliger bij Santander bank (door de lage rente) dan bij andere (grote) banken. Dit komt omdat het een gerenommeerde bank is, met een ervaring waarmee het bewezen heeft (vanaf 1992) een betrouwbare kredietpartner te zijn. Vraag een offerte aan bij verschillende banken en vergelijk deze met een offerte van Santander. Je kunt op die manier zelf controleren of het inderdaad goedkoper voor je is, om bij deze bank een lening aan te vragen. Naast het besparen op leningen, zijn er nog verschillende andere manieren om geld te besparen. Wil je weten op welke manieren je nog meer geld kunt besparen? Kijk dan eens bij geldmax op deze link.

Risico’s van geld lenen?

Santander lening, is een betrouwbare manier van lenen. Bij Banco Santander kun je online geld lenen. Je maakt eenvoudig een account waardoor je kunt inloggen. Daardoor krijg je een persoonlijk bankoverzicht. Met geld lenen loop je een risico. Welke risico’s zijn dat? Het grootste risico wat je loopt, is schuld opbouwen. Je kunt eerst moeite hebben met de aflossing, meestal doordat je een te groot bedrag hebt geleend. Let er daarom op dat je binnen de mogelijkheden van het aflossen een lening aanvraagt. Ga niet in zee met malafide geldschieters. Vergelijk offertes van verschillende geldschieters vooraf met elkaar. Ben je dankzij een te hoge aflossing in de schulden terecht gekomen? Lees dan hier wat jezelf kunt doen. Het is belangrijk dat jezelf een goed beeld krijgt van je financiën.

Geld lenen?

Iedereen kent situaties waarin je geld moet lenen. Bijvoorbeeld voor een nieuwe auto, een verbouwing, verhuizing of andere omstandigheden. Het beste kun je vooraf je financiële plaatje overzichtelijk maken. Wees bewust van de risico’s die je neemt bij het lenen van geld. Laat je vooraf goed informeren. Neem desnoods een financieel adviseur in de armen. Deze hoort vooraf te vertellen wat dat advies je gaat kosten. Lenen van geld doe je op een verstandige manier, door grote risico’s te vermijden. Uiteraard is sparen beter dan lenen. Helaas bestaan er genoeg situaties waardoor je geen mogelijkheid hebt om te sparen. Let bij de aanvraag van de lening op de actuele rente. Deze is afhankelijk van je leenbedrag, leningsvorm en bank. Om een lening te kunnen aanvragen moet je vanzelfsprekend een inkomen hebben. Je moet aan kunnen tonen dat je capabel bent om de lening te kunnen aflossen. Daarnaast wordt er nagekeken of je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij het BKR in Tiel. Wees verstandig en bekijk altijd vooraf of je de maandelijkse aflos kosten kunt betalen. Bekijk online zoveel mogelijk banken en vergelijk deze met elkaar qua voorwaarden en rentes.

Waarom kiezen voor Santander bank?

Als eerste kies je voor deze bank, om zijn betrouwbaarheid. Daarnaast heeft het vakkundige adviseurs en medewerkers in dienst. Je kunt eenvoudig een lening online afsluiten. Deze bank biedt je een duidelijk overzicht van je financiële situatie en geeft je een helder beeld van de mogelijkheden. Je kunt op die manier verantwoord en voordelig lenen bij deze bank. Of je nu op wereldreis gaat of met gezinsuitbreiding bezig bent, deze bank biedt je mogelijkheden. Het is één van de grootste bank in de Eurozone. Laat je vooraf informeren over mogelijkheden en eventuele risico’s die je loopt bij het aanvragen van een lening. Bekijk zelf de website van deze bank of maak een persoonlijke afspraak. Voel de sfeer van deze bank en bepaal dan of je een lening bij deze bank aan wil vragen. Uiteindelijk ben jezelf de baas en de hoofdverantwoordelijke voor je financiële situatie. Maak een bewuste keuze!

Internationale actieve bank.

Banco Santander, is een internationale actieve bank. Deze bank, is onderdeel van de IBEX-35 aandelenindex (Spaanse effectenbeurs Bolsa de Madrid). De afgelopen jaren is deze groep behoorlijk uitgebreid door een aantal overnames, met vestigingen onder anderen in Europa, Azië, Latijns-Amerika en Noord-Amerika. Het hoofdkantoor van deze bank is gevestigd in Spanje. In 2007 nam deze bank samen met Fortis en Royal Bank of Scotland de ABN AMRO over. Nadien heeft deze bank nog meerdere banken in andere landen overgenomen. De ervaring die deze bank heeft met zijn wereldwijde bekendheid, maakt het tot de grootste bank van Europa (in termen van de marktwaarde). Het biedt financiële dienstverlening aan (vooral leningen voor consumenten). Het is een multinational commerciële bank en heeft veel dochterondernemingen zoals onder anderen Abbey National, die herdoopt is onder de naam van deze wereldwijde bekende bank. Vanaf 2017 was deze bank al (op vijf na) de grootste bank van Europa.

Wat voor autofinanciering moet u nemen voor een nieuwe auto?

Er zijn verschillende situaties waarin enige financiële steun wenselijk kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij u een nieuwe auto moet kopen, doordat uw huidige auto sterk beschadigd is. Ook als het niet meer rendabel blijkt te zijn om uw auto te laten repareren kan de aanschaf van een nieuwe auto raadzaam zijn. Een occasion kost vaak al snel een paar duizend euro, als u naar een goedkoop model zoekt. Voor duurdere modellen betaalt u zelfs al snel vijf- tot tienduizend euro. Er zijn verschillende manieren om een nieuwe auto te financieren. Ook als u momenteel even wat minder spaargeld heeft!

Online een autolening afsluiten

Een nieuwe auto financieren kan onder meer door online een autolening af te sluiten. Er zijn verschillende instanties die dergelijke leningen aanbieden, waarbij de looptijd van de leningen vaak beperkt is. Ook zijn deze leningen vaak minder groot, waardoor u over de gehele looptijd een beperkte rente hoeft te betalen. Houd er rekening mee dat het rentepercentage bij deze kortlopende leningen soms hoger kan liggen dan bij een grotere lening van banken. Het is raadzaam om verschillende aanbieders van autoleningen met elkaar te vergelijken, om de goedkoopste oplossing te vinden.

Een goedkope tweedehands auto kopen

Nu u voldoende geld heeft om een nieuwe auto te kunnen kopen, is het belangrijk om de meest geschikte auto te vinden. Vaak kiest men voor een occasion, wat niets meer is dan een tweedehands auto van een autozaak. Een occasion kan vaak nog vele jaren meegaan, zonder dat de kwaliteit van deze auto veel minder hoeft te zijn dan die van een nieuwe auto. U kunt er ook voor kiezen om een tweedehands auto van een particuliere verkoper over te nemen. Er zijn verschillende websites waarop particuliere verkopers hun auto aanbieden.

 

Wat zijn de voordelen van een prepaid creditcard?

Sinds het leenstelsel werd ingevoerd is het voor studenten steeds lastiger geworden om rond te komen. Zij blijven langer thuis wonen, kiezen voor een minder dure kamer, enzovoorts. In veel gevallen komen studenten nipt rond aan het eind van iedere maand, waarbij vaak een deel van de kosten vergoed kan worden door een lening af te sluiten bij DUO. Nadat een student klaar is met studeren kan deze lening over een lange periode maandelijks worden afgelost. Wanneer een student gedurende de maand tegen onvoorziene kosten aanloopt, kan het noodzakelijk zijn om elders geld te lenen. Hoe kan de nieuwe telefoon, de nieuwe televisie of bijvoorbeeld een nieuw studieboek anders bekostigd worden?

Een prepaid creditcard voor studenten

Een goed alternatief voor het afsluiten van een lening bij vrienden of familie is het aanvragen van een prepaid creditcard. Er zijn verschillende websites waarop u de prepaid creditcards van verschillende aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Let hierbij onder meer goed op de limiet van een creditcard, de rente die betaald moet worden en eventuele vaste kosten voor het gebruik van de creditcard. Sommige banken bieden alleen creditcards aan voor hun eigen klanten. Voor klanten van externe banken is het in zo’n geval niet mogelijk om een prepaid creditcard aan te vragen.

Nu kopen, later betalen met een creditcard

Het voordeel aan een creditcard is dat u nu iets kunt kopen en dit pas op een later moment hoeft af te betalen. Bij een prepaid creditcard werkt dit iets anders, omdat u hier vooraf geld op zet. U kunt her vergelijken met een prepaid simkaart voor een mobiele telefoon, waarbij het verbruik van belminuten, sms’jes en mobiele data van het tegoed op uw simkaart afgeschreven wordt. Als student is het slim om maandelijks iets aan het saldo van de prepaid simkaart toe te voegen.