WordPress gebruiken voor een zakelijke website of niet?

Heel wat mensen die graag een eigen blog of website willen maken kiezen ervoor om daarvoor gebruik te maken van het WordPress CMS. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kijken steeds vaker in de richting van dit content management systeem. Toch stellen veel ondernemingen zich de vraag of zij er nu wel of niet goed aan doen om gebruik te maken van WordPress. [Lees meer…]

Het belang van financiële vrijheid en hoe je het bereikt

Heb jij al wel eens gehoord van financiële vrijheid? Hedendaags wordt deze term steeds meer populair, en voor goede reden ook. Want hoe onze ouders ook dachten, alleen maar hard werken is niet het maximale uit het leven halen. Financiële vrijheid is belangrijk voor wie meer uit het leven wilt halen. Want hoe kan je nu optimaal genieten van het leven wanneer je continue met financiële stress te maken hebt? Nu denk je misschien dat jij nooit financiële stress hebt, maar dat kan vies tegen vallen. Heb je bijvoorbeeld ooit wel eens een vakantie moeten uitstellen omdat je daar even niet genoeg geld voor had? Of een goedkopere auto moeten kopen omwille van budget? Of zelfs maar eens een feestje overgeslagen om wat extra te kunnen sparen? [Lees meer…]

Geld verdienen met Bitcoin? Vind hier de beste tips

Bitcoin is een goede manier om geld te verdienen, met name als je wat onderzoek doet. Er zijn namelijk nog maar weinig mensen die echt begrijpen hoe het zit.

Op een platform als Plus500 kun je bitcoins kopen. Je maakt simpelweg een account aan, stort er geld op met iDeal of een ander betaalsysteem en je kunt bitcoin kopen.

Als je meer wilt weten over of Bitcoin een goede investering is, raad ik je de volgende artikelen aan:

geld lenen

Geld lenen gebeurd steeds vaker

Is jouw auto kapot? Wil je graag een huis kopen? Of heb je andere redenen waarom je snel veel geld nodig hebt? Een manier om snel veel geld te krijgen is het lenen van geld. Het lenen van geld wordt tegenwoordig veel gedaan om bijvoorbeeld een huis te kunnen kopen, dit kennen wij ook wel als hypotheek. Er zijn veel mensen die een lening hebben. Het belangrijkste is dat jij duidelijk weet waarvoor jij een lening wilt gaan afsluiten. Dan moet je goed gaan kijken welke leningen er allemaal zijn zodat je niet de verkeerde lening afsluit met bijvoorbeeld een ontzettend hoge rente.